Majssnitning plukning og wrapping

Majs er i dag en af hovedingredienserne i grovfoder, og derfor er majssnitning essentielt for at få størst mulig glæde ud af din majssåning. Der stilles høje krav til sæsonens korte varighed på 3-4 uger, og derfor varetager vi med glæde denne opgave for dig på en effektiv måde. 

For at kunne anvende majs som grovfoder kræver det en snitning. Her er formålet at beskadige alle kerner for at opnå en høj udnyttelse af stivelsen, samt at partikelstørrelsen er reduceret til et niveau, der sørger for en god komprimeringsmulighed i siloen. 

Grovfoder

Når det kommer til grovfoder går vi den ekstra distance for at levere det bedst mulige resultat for vores kunder. Vi specialisere i grovfoder af bl.a. græs og Majs og ved præcis hvor vigtigt ensileringsarbejdet er. Komprimeringen af fodret er essentielt når det kommer til kvaliteten. Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med majssnitning eller kvaliteten af vores grovfoder? Så kontakt os i dag og få en grundig samtale om hele processen, og evt. få fastlagt en aftale.

Kunne du tænke dig at læse mere om vores arbejde med komprimering og wrapping af græs? Så klik her